ONS TEAM

U kunt rekenen op ons gemotiveerd en gepassioneerd team!

Hadewych Samyn
Hadewych SamynBESTUURDER/DIERENARTS

Afgestudeerd in 2006 aan de universiteit Gent. Drie maanden Erasmus in de universiteitsdierenkliniek te Wenen. Direct na haar studies mede bestuurder geworden in de praktijk van haar vader Kristian Samyn om deze verder te ontwikkelen. Sedert 2008 bestuurslid Ieperse DierenartsenkringBijzondere interesse gaat uit naar medische beeldvorming en inwendige geneeskunde. Didactisch parcours abdominale echografie van hond en kat/ NeoAnimalia. Didactisch parcours radiologie van de kleine huisdieren/ NeoAnimalia. Didactisch parcours spoed en intensieve zorgen van hond en kat/ NeoAnimalia. EVDC 2009 Zürich, EVDC 2010 Nice, NAVC Conference 2010 Orlando, Canifeliscongres oa. 2012, London Vet School 2012, ESAVS Feline Medicine and Surgery, Torino 2014, Dermatologie congres Bordeaux 2016 & Dermatologie congres Wenen 2017Het hele jaar door worden op zeer regelmatige basis tal van bijscholingen gevolgd op verschillende vakgebieden.

Helen Depypere
Helen DepypereDIERENARTS

Afgestudeerd in 2006 aan de universiteit van Gent met specialisatie kleine huisdieren. Drie maanden Erasmus in dierenkliniek te Lyon. Werkervaring: Na haar studies praktische werkervaring opgedaan in Dierenkliniek Venhei waarna Helen sedert 2011 een vaste waarde is in onze praktijk. Volgt jaarlijks bijscholingen over verschillende onderwerpen ingericht door de Ieperse dierenartsenkring om up-to-date te blijven. Extra opleidingen: ESAVS Wenen 2009, Chirurgie I; ESAVS Wenen 2010 Chirurgie II, Neo Animalia 2016-2017 Didactisch parcours abdominale echografie van hond en kat. ESAVS (European School for advanced veterinary studies) Ierland 2021 Dentistry (tandheelkunde) I, Dentistry (tandheelkunde) II

Pieter-Jan Kerkhof
Pieter-Jan KerkhofDIERENARTS

Pieter-Jan studeerde in 2016 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Na zijn studies bleef hij nog even plakken aan de Faculteit Diergeneeskunde waar hij als assistent werkte verbonden aan de Vakgroep Veterinaire en Biowetenschappen. Naast het begeleiden van studenten diergeneeskunde publiceerde hij er meerdere wetenschappelijke artikels en woonde verschillende presentaties op nationale en internationale congressen bij. Daarnaast volgde hij een specialistenopleiding aan de European College of Veterinary Public Health. In 2022 begon het echter te hard te kriebelen en besloot hij zich opnieuw te richten op de diergeneeskundige praktijk waar hij zich met hart en ziel toelegt op de behandeling van jullie dier. Gebeten om nieuwe kennis op te doen, volgt hij op zeer regelmatige basis tal van bijscholingen op verschillende vakgebieden om zo u en uw huisdier zo goed mogelijke te kunnen bijstaan.

Dana Taelemans
Dana TaelemansDIERENARTS

Afgestudeerd in 2015 aan de universiteit van Gent met specialisatie kleine huisdieren. Verder sedert 2019 gediplomeerd in fysiotherapie bij honden. Volgt jaarlijks bijscholingen over verschillende onderwerpen om up-to-date te blijven.

Elise Van Averbeke
Elise Van AverbekeDIERENARTSASSISTENTE

Elise is dan voor het tweede deel van de week onze helpende hand in de praktijk zodat ook dan alles voor u en de dierenartsen vlotjes kan verlopen. Vraag gerust de zak dierenvoeding of medicatie aan Elise zo moet u niet wachten.

Isabel Catteuw
Isabel CatteuwDIERENARTSASSISTENTE

Begin 2023 behaalde Isabel met vrucht haar “Bachelor of Agro- and Biotechnology”. Na de eerdere stages & vakantiewerk bij ons tijdens de schoolloopbaan heeft Isabel zich dan ook definitief bij ons team gevoegd.