ONS TEAM

U kunt rekenen op ons gemotiveerd en gepassioneerd team van specialisten!

Hadewych Samyn
Hadewych SamynBESTUURDER/DIERENARTS

Afgestudeerd in 2006 aan de universiteit Gent. Drie maanden Erasmus in de universiteitsdierenkliniek te Wenen. Direct na haar studies mede bestuurder geworden in de praktijk van haar vader Kristian Samyn om deze verder te ontwikkelen. Sedert 2008 bestuurslid Ieperse DierenartsenkringBijzondere interesse gaat uit naar medische beeldvorming en inwendige geneeskunde. Didactisch parcours abdominale echografie van hond en kat/ NeoAnimalia. Didactisch parcours radiologie van de kleine huisdieren/ NeoAnimalia. Didactisch parcours spoed en intensieve zorgen van hond en kat/ NeoAnimalia. EVDC 2009 Zürich, EVDC 2010 Nice, NAVC Conference 2010 Orlando, Canifeliscongres oa. 2012, London Vet School 2012, ESAVS Feline Medicine and Surgery, Torino 2014, Dermatologie congres Bordeaux 2016 & Dermatologie congres Wenen 2017Het hele jaar door worden op zeer regelmatige basis tal van bijscholingen gevolgd op verschillende vakgebieden.

Helen Depypere
Helen DepypereDIERENARTS

Afgestudeerd in 2006 aan de universiteit van Gent met specialisatie kleine huisdieren. Drie maanden Erasmus in dierenkliniek te Lyon. Werkervaring: Na haar studies praktische werkervaring opgedaan in Dierenkliniek Venhei waarna Helen sedert 2011 een vaste waarde is in onze praktijk. Volgt jaarlijks bijscholingen over verschillende onderwerpen ingericht door de Ieperse dierenartsenkring om up-to-date te blijven. Extra opleidingen: ESAVS Wenen 2009, Chirurgie I; ESAVS Wenen 2010 Chirurgie II, Neo Animalia 2016-2017 Didactisch parcours abdominale echografie van hond en kat.

Elke Scherpereel
Elke ScherpereelDIERENARTS

Afgestudeerd in 2013 aan de universiteit Gent met als specialisatie Tropische dieren en laboratorium onderzoek. Na haar studies te werk gesteld in de groeps dierenartsenpraktijk Animali en aan de universiteit van Gent op de afdeling Virologie/Parasitologie/Immunologie. Verder als freelance dierenarts ervaring opgedaan bij verschillende eerste lijn dierenartspraktijken om dan van 2015 tem 2019 te werken voor het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen & een eigen praktijk te runnen in Kortrijk. In 2020 voor één jaar bij SANCCOB gewerkt in Port Elizabeth, Zuid-Afrika. En sedert 2020 als vaste waarde in ons team. Verder worden ook op zeer regelmatige basis tal van bijscholingen gevolgd op verschillende vakgebieden zodat de kennis up to date blijft.

Dana Taelemans
Dana TaelemansDIERENARTS

Afgestudeerd in 2015 aan de universiteit van Gent met specialisatie kleine huisdieren. Verder sedert 2019 gediplomeerd in fysiotherapie bij honden. Volgt jaarlijks bijscholingen over verschillende onderwerpen om up-to-date te blijven.

Marlies Papegaey
Marlies Papegaey DIERENARTSASSISTENTE

In het eerste deel van de week is Marlies onze helpende hand in de praktijk. Zij maakt dat alles voor u en de dierenarts vlotjes kan verlopen. Ook de verzorging en nazorg van uw huisdier zijn prioriteit.

Elise Van Averbeke
Elise Van AverbekeDIERENARTSASSISTENTE

Elise is dan voor het tweede deel van de week onze helpende hand in de praktijk zodat ook dan alles voor u en de dierenartsen vlotjes kan verlopen. Vraag gerust de zak dierenvoeding of medicatie aan Elise zo moet u niet wachten.