Onze praktijk

U bent steeds welkom!

Onze praktijk

De praktijk werd vele jaren geleden gestart door Kristian Samyn. In 2006 studeerde dochter Hadewych Samyn af en vervoegde meteen de praktijk na haar studies. In 2010 werd de praktijk in de Wahisstraat uitgebreid en vernieuwd. Na 12 jaar werd het tijd voor een nieuwe locatie in de Wervikstraat 216 die meer voldoet aan onze noden op de dag van vandaag. Daardoor kunnen we uw geliefde huisdier nog beter ontvangen en verzorgen in de daarvoor aangepaste omgeving. Door de extra inspanningen op de nieuwe locatie verkregen wij in 2023 een “gold” beoordeling als Cat Friendly Clinic en gaan we verder als een dierenartsencentrum. Tot binnenkort.

Informatie

In geval van nood, wacht niet te lang om contact op te nemen! Bel 056 51 53 58.

Bij NOODGEVAL na ZATERDAGMIDDAG kunt u ons ook altijd bellen. Indien wijzelf niet beschikbaar zijn kunt u rekenen op een collega in de buurt. Wij geven u het nummer. Mochten wij door omstandigheden niet bereikbaar zijn, is het telefoonnummer v d dierenarts van wacht ook terug te vinden op onze facebookpagina.

Uw dierenarts aan huis. Dit kan handig zijn wanneer u geen mogelijkheid hebt om u te verplaatsen. Ook als het een heel karwei is om uw huisdier in een gepaste reisbox te krijgen of bv bij gestresseerde en/of meerdere dieren. Het is best om zoveel mogelijk informatie op voorhand te geven, zodat we al het nodige mee hebben. Opgelet! Als de dierenarts aan huis komt zijn de onderzoeken die we kunnen uitvoeren veel beperkter dan in de praktijkruimte!

Praktijk – Wervikstraat 216 : De praktijk is gelegen aan het kruispunt van de Wervikstraat & de Lageweg te Menen. Indien u via het centrum rijdt en het station passeert, volgt u de richting van Wervik. Er is een ruime parking voorzien voor het gebouw.

Ieder gezelschapsdier is bij ons welkom . Wij verzorgen graag uw hond, kat, fret, konijn, vogel, schildpad, of andere knaagdieren, … .

Een “Kat vriendelijke kliniek” wil een zo goed mogelijke omgeving aanbieden, om specifieke kattenstress zoveel mogelijk te beperken tijdens het bezoek aan de dierenarts.

Praktijk In Beeld