Onze praktijk2017-09-19T14:26:28+00:00

Onze praktijk

U bent steeds welkom!

Onze praktijk

De praktijk werd vele jaren geleden gestart door Kristian Samyn. In 2006 studeerde dochter Hadewych af en vervoegde ze meteen de praktijk. In 2010 werd de praktijk uitgebreid en vernieuwd. De huidige ingang is nu via de Wahisstraat 1 ipv de Bruggestraat. Wij proberen zoveel mogelijk klaar te staan voor het opvangen en verzorgen van uw geliefde huisdier. In geval van nood, wacht niet te lang om contact te nemen! Bij afwezigheid in het weekend wordt u doorgeschakeld naar de dierenarts van wacht.

De Parking voor klanten bevindt zich links van de praktijk. Rijd tot voor de poort, dan gaat ze automatisch open.

Informatie

In geval van nood, wacht niet te lang om contact te nemen!             Bel 056 51 53 58. Bij afwezigheid in het weekend wordt u doorgeschakeld naar de dierenarts van wacht.

Op vraag komen wij op huisbezoek. Dit kan handig zijn wanneer u bv meerdere dieren hebt. Maar ook bij vissen en vogels is het goed als we de omgeving van het dier kunnen bekijken/onderzoeken. Het is best om zoveel mogelijk informatie op voorhand te geven, zodat we al het nodige mee hebben. Let wel: op huisbezoek zijn de onderzoeken die we kunnen uitvoeren veel beperkter dan in de praktijkruimte!

Praktijk Menen – Bruggestraat 220: De praktijk is gelegen op de hoek van de Bruggestraat en de Wahisstraat. Indien u via het centrum rijdt en de markt passeert, volg de richting Roeselare. Zo komt u in de Bruggestraat. De praktijk bevindt zich dan aan de eerste verkeerslichten. Indien u langs het station komt, rijd de Wahisstraat in en laat het station links van u liggen. Aan de eerste verkeerslichten bevindt zich de praktijk op uw linkerkant.

Praktijk Wervik – Speiestraat 21: De praktijk bevindt zich op de hoek van de Grauwe Zusterstraat en de Speiestraat, net tegenover het stedelijk Zwembad. Het laatste deel van de Speiestraat is eenrichtingsverkeer. Dus indien u van de markt komt, kunt u het best de Molenstraat in rijden, waarna u voor de spoorweg rechts afslaat. Zo passeert u het station. Op het einde van deze straat slaat u opnieuw rechts af. Rijd verder zodat u uitkomt in de Speiestraat. Nu naar rechts en wat verder ligt de praktijk op uw rechterkant.

Wij verzorgen graag uw hond, kat, fret, konijn, knaagdier, … .

Praktijk Menen

Praktijk Wervik